O nama

Veterinarska klinika „Buba“ osnovana je 2000. godine i kamen temeljac postavljen je u maloj ambulanti smještenoj u Ilici u Zagrebu. Tada su tim od dvoje tvorili dr. vet. med. Bruno Ljolje te dr. vet. med. Ivana Ljolje. No, tim je polako rastao pa su nam se pridružili dr.vet.med Sandra Brajša Moslavac i dr.vet.med  Saša Dujanović.

Brojni vlasnici naših pacijenata prepoznali su našu strast u pomaganju životinjama, koje god vrste bile i koliko god slučaj bio kompliciran. Godine edukacija i napornog rada rezultirali su povećanjem broja pacijenata te je ambulanta preseljena na novu lokaciju, u ulicu Dore Pfanove 11. Sada imamo mogućnost pružiti široki spektar usluga te ih prema potrebama nadograđivati. Naši pacijenti ne prolaze stres odlazaka na razne lokacije kako bi obavili pojedine pretrage, nego sve mogu napraviti upravo kod nas. Članovi našeg tima vrhunski su stručnjaci u svojem polju. U našoj ambulanti trenutačno je zaposleno deset veterinara, koji su svoje znanje stjecali na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, a neki od nas i u SAD-u, Velikoj Britaniji i Austriji na prestižnim klinikama i fakultetima. Svakodnevnu podršku pruža im devet veterinarskih tehničara, dvije recepcionerke i spremačica.

Svi naši članovi tima, osim što su stručni u nekoliko područja veterine, imaju i sami ljubimce te znaju što je strah i briga za dobrobit vlastitog ljubimca. Zato nam je, uz vrhunsku brigu, naglasak na ljudskosti i razumijevanju vaših potreba kao vlasnika.

Detaljan opis kvalifikacija našeg tima kao i usluga potražite na ovoj stranici, a  svakodnevne novosti saznajte na našim web stranicama, na društvenim mrežama, te naravno u ambulanti.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju!