Marko Vojnović dr. med. vet.

Tijekom obrazovanja u srednjoj Veterinarskoj školi, Marko počinje volontirati u ambulantama male prakse, kako bi stekao iskustvo koje se može steći jedino u direktnoj komunikaciji s vlasnicima i ljubimcima kao i vrsnim veterinarima. Nakon završetka srednje škole odlučuje da ga put vodi ravno na Veterinarski fakultet gdje je diplomirao 2011. godine.

Nakon diplome pridružuje se našem timu te svoje vrsno znanje dokazuje u područjima interne medicine s naglaskom na ultrazvučnu dijagnostiku. Uže područje zanimanja i rada su mu veterinarska onkologija u kojoj se kontinuirano educira. Plan da završi sve edukacije na European School for advanced studies vezano uz veterinarsku onkologiju je u tijeku te se veselimo njegovom novom znanju i iskustvu.

Područje interesa: interna medicina i veterinarska onkologija

  • Ultrazvučna dijagnostika abdomena i uvod u ehokardiorafiju i kolor dopler srca (2015. g.)
  • 7. međunarodni kongres vet. znanosti i struke- Elastografija uzv metoda oslikavanja mekih tkiva u veterinarskoj praksi
  • ESAVS Oncology I (Luxembourg , 2018. g.)
  • ESAVS Oncology II (Luxembourg , 2019. g.)

Od najranijeg djetinjstva okružen je s kućnim ljubimcima pa život ne može zamisliti bez njih. Zato mu danas dom upotpunjuju dva psa Lari i Ozi, kunica Zekica kao i dvije prekrasne tarantule.